Välkommen till Dalarnes Automobilklubb

Klubbträff

Höstrally

Höstmarknad

Inbjudan Kulturrea

Inbjudan Västerdals VÄNDAN

Veteran MC träff

-->

Du besöker väl oss också på facebook

Senaste uppdatering av sidan 2023-04-19

VeteranbilsTV FIAT 500

Bernt följer renoveringen av Rolf Engbergs Fiat 500 av 1939 års modell. Bilen renoverades till stor del av Uno Karlson och Jan-Anders i Topolinoakuten i Huskvarna. Bilen finns nu i Ulricehamns Motor museum i Timmele.

Kolla in avsnittet här

Donera pengar till Veteranbilstv.se

Här kan du söka på DAK.SE

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Om DAK

Dalarnes Automobil klubb (DAK) är Dalarnas egen klubb inom veteranfordonshobbyn. En klubb som tagit till uppgift att vara den sammanhållande länken mellan motorhistoriskt intresserade, oavsett ålder och kön.

Redan 1912 bildades klubben av några i länet tongivande motormän. 1968 nybildades DAK, den här gången som klubb för motorhistoriskt intresserade. Klubben har sedan dess haft en stor tillströmning av medlemmar, antalet uppgår idag till ca: 1400 st. Medlemsavgiften är 300:-/år samt en inträdesavgift på 50:-.

Inriktningen är att vi ska gå samman för att kunna påverka myndigheter och andra, så att vi får visa upp vad vi har av motorhistoria i Dalarna utan stora restriktioner, samt att ge klubbmedlemmarna en trevlig och nöjsam sida av hobbyn.

Nöjet består av klubbträffar, rallyn, resor och en omfattande information dels genom den egna klubbtidningen, som utkommer med fyra nummer om året, och dels genom andra utskick.

Klubblokalen är öppen varje tisdag 17.00 - 20.00. Ej sommaren, maj-augusti