DAK:s European Daytrip

DAK gör en omvänd Brexit !!!

Under tio år sedan 2008 har vi kört British Daytrip så nu är det dags för förändring. BDT blir EDT, European Daytrip. Inte nog med det. Vi får även hjälp av MG-klubbens Dalecarlia center.

Precis som tidigare upplägg kör vi efter en roadbook, väganvisningar som delas ut strax före start. Det innehåller inga tävlingsmoment utan utmaningen ligger i att följa noterna och att njuta av turen.

Lunch och fika brukar anordnas samt att arrangörerna bruka ordna med ett studiebesök med målsättningen att det inte ska vara fordonsrelaterat.

När det var dags för det 9:e BritishDaytrip hade vi fjolårets regn i minne så väderleksprognoserna kollades tätt inför den 29:e maj. Vid samlingen klockan 9 kom det några droppar men det slutade under tiden vi satt inne på Gammelgårdens café och drack kaffe och åt en smarrig smörgås. Vid klockan 10 var det dags att med roadbooken i högsta hugg ge sig iväg.

Färden gick via Domnarvet, Ornäs, Aspeboda, Billingsnäs, Valsansjöarna, Rönnäs, Gopa för att avslutas i Sågmyra. Här blev det tid för en god lunch samt ett mycket givande studiebesök i museet där vi fick höra berättelsen om Tidstrandsepoken. Efter det fanns tid för lite shopping och sedan serverades det kaffe och kaka.

Se bilder

European Daytrip 2019

När: Kommer senare.

Var: Kommer senare.

Kostnad: Kommer senare.

Frågor besvaras av: Kommer senare.

 

(Fält med * måste fyllas i)

Till Anmälan

Anmälan Europan Daytrip 2019


 

Bocka i rutan innan du trycker på skicka

Om det kommer upp en ruta med bilder så klickar du på de som det frågas efter.

GDPR

Här kan du läsa vår integitetspolicy. Du måste godkänna att vi lagrar dina uppgifter genom att bocka i rutan.

Jag godkänner GDPR


OBS! När du har tryckt på "skicka anmälan" ska du komma till en sida med Tack för din anmälan. Då har din anmälan kommit fram.